Sabina Hotel Rhodos

Griekenland - Rhodos - Theologos

Travis header

Vergelijk de prijzen van Sabina Hotel Rhodos en bespaar:

Sabina Hotel - Rhodos

Dit mooie Sabina Hotel op Rhodos is een echt strandhotel. Het kiezelstrandje 100 meter verderop staat klaar met ligbedjes die je gemakkelijk kan huren! Neem een duik in de zee, sla een balletje over of haal een lekker verkoelend ijsje. Laat de vakantie maar beginnen!

Wat gaan we vandaag doen?

In het hotel kun je je ook prima vermaken door de gehele dag aan het zwembad te genieten, te zonnen op de ligbedjes of een van de watersporten te doen die worden aangeboden een paar meter lopen vanaf het hotel! 

Rhodos

Rhodos is het meest geliefd onder de vakantiebestemmingen in Griekenland. Het klimaat op het eiland is perfect omdat de zomers niet té warm zijn maar de winters ook niet ijzig koud. Het is een aanrader om een bezoek te brengen aan Rhodos stad in het noorden van het eiland. De stad heeft havens, lange stranden en je ziet heel goed resten van het oude middeleeuwen terug op de bezienswaardigheden. Tegenwoordig is er ook een nieuw deel waar je gezellig op een terrasje kunt zitten, uitgebreid kan winkelen en genoeg souvenirs kan scoren voor de hele familie! 

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen