Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > SALT of Palmar

SALT of Palmar

Mauritius - Oostkust - Palmar

Travis header

SALT of Palmar Mauritius voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

SALT of Palmar - Mauritius

SALT of Palmar is een 5-sterrenhotel dat aan de prachtige oostkust van Mauritius ligt. Dit hotel heeft een perzikachtige kleur aan de buitenkant en dat brengt je gelijk in de vrolijke, maar tegelijkertijd relaxte sfeer van dit eiland. Mauritius staat namelijk bekend om de gezelligheid en de luxe die het eiland uitstraalt. Het hotel beschikt over een zoutwaterzwembad. Je geniet bij dit zwembad van comfort dankzij de aanwezige ligbedden, parasols en handdoeken. 

Mauritius ontdekken

Wil je naast een relaxte vakantie ook het eiland ontdekken? Het hotel biedt tegen betaling verschillende mogelijkheden voor excursies aan. Kies jij voor de glasbodemboot om de onderwaterwereld van Mauritius mee te ontdekken of bezoek je de botanische tuin van het eiland? Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je snorkel te pakken en zelf een duik in de aangelegen zee te maken, want dat is natuurlijk net zo avontuurlijk. 

Eco hotel

SALT of Palmar is een eco hotel dat als motto heeft om het lokale leven te beschermen en te koesteren. Je begint je dag hier aan het zoutwaterzwembad of aan de direct gelegen zee met een voor jou gemaakte smoothiebowl. Dit hotel werkt alleen samen met lokale leveranciers van het eiland en zorgt ervoor dat er geen eten verspild wordt. Op je kamer vind je herbruikbare aluminium flessen die je kunt vullen bij een van de waterpunten van het hotel. 

 

Home > Hotels en appartementen > SALT of Palmar