Samaina Inn Griekenland

Griekenland- Samos - Karlovassi

Travis header

Samaina Inn - Griekenland

Het Samaina Inn hotel is echt plaatje om te zien, zowel binnen als buiten. Je verblijft op het Griekse eiland Samos. Je kunt je volop vermaken op dit mooie eiland. Neem een duik in de zee, het zwembad of ga lekker het centrum verkennen. 

Prachtig eiland

Vlak bij vind je de vissershaven en een kiezelstrandje waar je een heerlijk dagje kunt vertoeven. Rondom het hotel zijn winkels, restaurants en een bushalte te vinden. Het eiland verkennen kun je via de lokale bus doen of je huurt een auto. Een auto geeft je wat meer vrijheid en laat je bijvoorbeeld Samos-Stad ontdekken of de badplaats Pythagorion. 

Samaina Inn

Uitstekende service ontvang je zeker bij Samaina Inn. Het hotel biedt de mogelijkheid aan om te boeken op basis van halfpension, volpension of all-inclusive. Zo kies jij zelf wat het beste bij jouw vakantie past. Op het resort is een tennisbaan, basketbalveld, fitnessruimte en tafeltennistafel te vinden voor sportieve hotelgasten. Verder is er één keer per week een Griekse avond met livemuziek en af en toe een muziekavond met internationale muziek zoals een band of DJ.

Home > Hotels en appartementen > Samaina Inn Griekenland

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen