Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Sandies Baobab Beach

Sandies Baobab Beach

Tanzania - Zanzibar - Nungwi

Travis header

Sandies Baobab Beach voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Sandies Baobab Beach - Zanzibar

Sandies Baobab Beach heeft een unieke locatie: op het noordelijkste puntje van Zanzibar aan het befaamde witte strand van Nungwi. Hier en daar op het weelderig groene terrein zie je een eeuwenoude baobabboom staan, waar het resort dan ook naar genoemd is. Kortom, een prachtige, tropische oase.

Prachtig vakantieoord

De Zanzibari bungalows van Sandies Baobab Beach liggen dus verborgen tussen het groen. Je wordt omringd door de prachtige natuur en het geluid van vogels. Na een heerlijke nacht stap je op de met riet overkapte veranda voor een uitgebreid ontbijt met uitzicht op zee. Vanaf het resort heb je directe toegang tot het strand met restaurant, zwembad en poolbar; alles met uitzicht op het turquoise water. In het amfitheater van het hotel worden shows gegeven met lokale dansers, muzikanten en acrobaten. Dankzij de all-inclusive formule kun je van alles genieten en gebruik maken, zonder je druk te maken over de rekening.

Tranquillity en actie

Tijdens je vakantie bij Sandies Baobab Beach geniet je van ultieme luxe en rust; de zogenaamde Zanzibari tranquility. Maar je kunt natuurlijk ook lekker in actie komen. Op het resort zelf zijn er diverse sportfaciliteiten en uiteraard is je reis naar dit Tanzaniaans eiland niet compleet zonder vaartocht en duik- of snorkeltrip. Verder is het een fantastisch eiland om te gaan verkennen. Boek bijvoorbeeld een dagje ‘Zanzibuggy’ en ga op ontdekkingstocht met een buggy onder begeleiding van een gids. Super leuk! Bij de receptie van het hotel kunnen ze je meer informatie geven over deze en andere excursies.

Home > Hotels en appartementen > Sandies Baobab Beach