Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Santorini Kastelli

Santorini Kastelli

Griekenland - Santorini - Kamari

Travis header

Santorini Kastelli op Griekenland voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Santorini Kastelli Resort - Santorini

Voor een luxueuze vakantie naar een populaire kustplaats op Santorini is 5-sterrenhotel Santorini Kastelli Resort zeer geschikt. De Cycladische stijl van het hotel zorgt ervoor dat je je echt even in een andere omgeving waant. Het is een kleinschalig resort, maar desalniettemin voorzien van alle benodigdheden voor een topvakantie. Er is een fijn zwembad met loungebedden, een gezellig restaurant, een parkeerplaats voor je huurauto, maar ook gratis wifi en zelfs een bibliotheek ontbreekt hier niet.

Kamers en suites

Er valt niets aan te merken op de kamers in Santorini Kastelli Resort. Alle kamers zijn voorzien van een balkon of terras, een ruime badkamer met badjas en badslippers, airconditioning en een gevulde minibar. Voor meer luxe kan er worden gekozen voor de suite, deze is groter en voorzien van een extra zithoek. Ook heeft de suite een extra bedbank zodat er een extra persoon kan verblijven.

Vermaak

Tijdens een verblijf bij Santorini Kastelli Resort hoeft er geen enkel moment van verveling te zijn. Het hotel is voorzien van zwembaden en een zonneterras. Hier kan er gratis gebruik worden gemaakt van parasols én super comfortabele ligbedden. Daarnaast zijn er fitnessfaciliteiten en kan er tegen betaling getennist worden. Verder zijn er verschillende wellnessfaciliteiten en ook de ligging van het vakantieverblijf is gunstig. Zowel het centrum als het kiezelstrand liggen slechts op 200 meter en er zijn al winkels op 50 meter afstand.

Home > Hotels en appartementen > Santorini Kastelli