Sempati Hotel Cyprus

Cyprus - Noord-Cyprus - Karavas

Travis header

Vergelijk de prijzen van Sempati Hotel Cyprus en bespaar:

Sempati Hotel - Cyprus

In het noorden van Cyprus vind je het Sempati Hotel, gelegen in Karavas. Omdat Cyprus een van de meest zonzekere bestemmingen van Europa is, gaan er ieder jaar duizenden toeristen naar dit eiland voor een welverdiende vakantie. Het Sempati Hotel is het ideale hotel voor een geslaagde vakantie op dit kleurrijke eiland.

Voordelig hotel

Het Sempati Hotel is een goedkoop complex met 65 kamers die verdeeld zijn over meerdere gebouwen. Door dit kleinschalige karakter voel je je vrijwel direct thuis bij dit hotel. In het zomerseizoen verblijf je op basis van logies en ontbijt en met een extra toeslag ook halfpension. In de winter is halfpension niet mogelijk.

Genieten op het strand

Op slechts 50 meter vind je een heerlijk strand waar je uren kunt toeven. Liever dichtbij je hotel blijven? Geniet dan van het buitenzwembad, een potje darts of live-muziek (in het hoogseizoen). Een vakantie bij het Sempati Hotel op Cyprus staat garant aan een gezellig verblijf.

Bij het Sempati Hotel op Cyprus sta je daarnaast ook nog eens binnen no time met je voeten op het strand, ultiem genieten!

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Welcome to the club!