Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Sempati Hotel Cyprus

Sempati Hotel Cyprus

Cyprus - Noord-Cyprus - Karavas

Travis header

Sempati Hotel Cyprus Noord-Cyprus voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Sempati Hotel - Cyprus

In het noorden van Cyprus vind je het Sempati Hotel, gelegen in Karavas. Omdat Cyprus een van de meest zonzekere bestemmingen van Europa is, gaan er ieder jaar duizenden toeristen naar dit eiland voor een welverdiende vakantie. Het Sempati Hotel is het ideale hotel voor een geslaagde vakantie op dit kleurrijke eiland.

Voordelig hotel

Het Sempati Hotel is een goedkoop complex met 65 kamers die verdeeld zijn over meerdere gebouwen. Door dit kleinschalige karakter voel je je vrijwel direct thuis bij dit hotel. In het zomerseizoen verblijf je op basis van logies en ontbijt en met een extra toeslag ook halfpension. In de winter is halfpension niet mogelijk.

Genieten op het strand

Op slechts 50 meter vind je een heerlijk strand waar je uren kunt toeven. Liever dichtbij je hotel blijven? Geniet dan van het buitenzwembad, een potje darts of live-muziek (in het hoogseizoen). Een vakantie bij het Sempati Hotel op Cyprus staat garant aan een gezellig verblijf.

Bij het Sempati Hotel op Cyprus sta je daarnaast ook nog eens binnen no time met je voeten op het strand, ultiem genieten!

Home > Hotels en appartementen > Sempati Hotel Cyprus