Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Sol Palmeras Cuba

Sol Palmeras Cuba

Cuba - Varadero - Varadero

Travis header

Sol Palmeras Cuba voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Sol Palmeras - Cuba

Zie jij jezelf al liggen op het hagelwitte strand van Cuba? Hotel Sol Palmeras biedt een 24-uurs ultra all-inclusive service aan waardoor jij de gehele dag volop kan genieten van cocktails, snacks en de verschillende restaurants. En dit allemaal terwijl je ligt te genieten aan het zwembad of aan het strand! 

Kamers 

Hotel Sol Palmeras beschikt over 4 soorten accommodaties. Naast een standaard kamer kun je ook voor wat extra luxe kiezen met een Superior kamer of Junior Suite. Wil jij meer je eigen plekje om te genieten heeft het hotel ook Cubaanse bungalows waar je volop kan genieten met een terras tot je beschikking! In dit gedeelte van het resort vind je bovendien 2 heerlijke jacuzzi's. Dat wordt lekker relaxen!

Alle accomodaties beschikken over onder andere een airco, gratis kluisje, balkon of terras, föhn.

Goed om te weten

Het hotel beschikt over 5 à-la-carterestaurants. Wel handig is het om even een tafel te reserveren. Is daar geen tafel meer beschikbaar kun je altijd genieten van het uitgebreide buffet. Ook voor cocktails zit je goed in dit hotel met maar liefst 7 bars. Alle cocktails worden gemaakt van Cubaanse rum waardoor je letterlijk de Cubaanse sfeer gaat proeven tijdens de vakantie. Na je cocktail kun je golfclubs huren en de rest van de middag vertoeven met maar liefst 18-holes op de golfbaan van het resort. 

Vergeet jij niet de gastvrijheid soms te belonen met een tip van ongeveer 10%?

Home > Hotels en appartementen > Sol Palmeras Cuba