Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Sugar Cane Club Hotel & Spa

Sugar Cane Club Hotel & Spa

Barbados - St. Peter - Maynards

Travis header

Sugar Cane Club Hotel & Spa voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Sugar Cane Club Hotel & Spa - Barbados

Sugar Cane Club Hotel & Spa heeft alles waar een ultieme zonvakantie om vraagt. Alle faciliteiten op één plek, goede service en prachtige natuur met het strand. Een geweldig plekje op Barbados in een groene omgeving.

Aapjes kijken in de tuin

Sugar Cane Club Hotel & Spa wordt omringd door prachtige tropische tuinen vol palmbomen en andere tropische beplanting. Tussen deze bomen en planten vind je twee zwembaden waar je lekker in kunt plonzen. Plof neer op een ligbedje onder de palmbomen en kom heerlijk tot rust. Alhoewel, het kan zijn dat je rust lichtelijk wordt verstoord door een aapje dat van de ene boom naar de andere klimt. Voor wat meer ontspanning kun je terecht bij de Sugar Cane Spa. Wat eten en drinken betreft is er volop keus! Het hotel heeft namelijk een à-la-carterestaurant en drie bars waar je de hele dag door de lekkerste snacks en drankjes kunt halen. Bovendien worden er af en toe leuke thema-avonden georganiseerd! Wil je een dagje naar zee? De shuttlebus van het hotel brengt je graag op en neer naar het nabijgelegen strand. 

Spot schildpadden en ontdek Barbados op sportieve wijze

Sugar Cane Club Hotel & Spa is rustig, klein en intiem en is alleen toegankelijk voor iedereen die minimaal 15 jaar oud is. Hierdoor kun je lekker ontspannen en genieten van de rust. Een leuke manier om het eiland Barbados te verkennen is onder andere per mountainbike. Deze kun je huren bij het hotel. Het eiland heeft een prachtige natuur en kleine schattige dorpjes die je makkelijk kunt bereiken op de mountainbike. Aan de stranden van het eiland kun je heerlijk zonnen, maar ook schildpadden of zeevogels spotten!

Home > Hotels en appartementen > Sugar Cane Club Hotel & Spa