Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Sultan Sands Island Resort

Sultan Sands Island Resort

Tanzania - Zanzibar - Kiwengwa

Travis header

Sultan Sands Island Resort voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Sultan Sands Island Resort - Zanzibar

Treed in de voetsporen van de oude sultans en geniet van een luxe verblijf in hotel Sultan Sands Island Resort op Zanzibar. Begin je dag met een heerlijk ontbijt op het strand, laat je verwennen in de spa en bezoek een lokale ‘spice garden’. Dat wordt koninklijk genieten van een luxe strandvakantie!

Zanzibari stijl

Op Zanzibar zie je een typische stijl: een mix van Arabische en Afrikaanse invloeden. In je ronde huisje tref je een verrassend lichte inrichting met Zanzibari meubels en natuurlijk een klamboe. Je loopt vanuit je huisje zo het strand met wuivende palmbomen op. In de tuin van Sultan Sands Island Resort is het prachtig: vol groen, palmbomen en kleurige hibiscusplanten met daartussen verscholen de prachtig aangelegde zwembaden, bars en (zonne)terrassen waar je heerlijk kunt relaxen.

Wat is er te doen?

Bij Sultan Sands Island Resort zijn er diverse sportfaciliteiten. Maar de zee en het strand is natuurlijk activiteit nummer 1: zwemmen, duiken, kanoën, surfen, noem maar op. Of gewoon lekker luieren en van het uitzicht genieten. Breng een bezoekje aan het bruisende Kiwengwa om wat leuke souvenirs te scoren of een geurige spice garden te bezoeken. Zanzibar staat bekend als specerijeneiland! Vanuit Sultan Sands kun je meedoen aan excursies, zoals een spannend quad tocht. Of pak de fiets en ga het eiland op die manier verkennen!

Home > Hotels en appartementen > Sultan Sands Island Resort