Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Sun Palace Albir Spanje

Sun Palace Albir Spanje

Spanje - Costa Blanca - Albir

Travis header

Sun Palace Albir Spanje Spanje voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Sun Palace Albir - Spanje

Wil jij genieten van de Spaanse zon, maar ook van de natuur en mooie bergen? Sun Palace Albir is een 4-sterren paleisje in de Costa Blanca waar je volledig tot rustig kan komen. In de nabije omgeving vind je veel mooie badplaatsen die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Onze tip is dan ook om een auto te huren om zo de mooie Spaanse kust te kunnen verkennen. 

Rustige badplaats

Albir is een van de rustigere badplaatsen aan de Costa Blanca. Vanaf Sun Palace Albir loop je in 900 meter naar het strand waar je kunt genieten op een van de ligbedjes met parasol. Deze kun je gebruiken tegen betaling en rondom de boulevard vind je veel restaurantjes om 's middags te lunchen of later te dineren. In de badplaatsen worden wekelijks markten gehouden waar het als toerist superleuk is om een kijkje te nemen. 

Dagje op verkenning

In de omgeving zijn veel leuke badplaatsen te verkennen zoals Benidorm, Altea, Javea, etc. Je komt hier gemakkelijk met het openbaar vervoer of met een huurauto. De optie voor een huurauto is echt een aanrader in Spanje. Zo rijd je gemakkelijk de verschillende badplaatsen af en kun je ook uitjes doen naar bijvoorbeeld pretparken, markten en winkelcentra. Tip van Travis: neem een kijkje bij Aqualandia in Benidorm. Dit leuke waterpretpark geeft je een volledige dag vol plezier en waterpret. 

Home > Hotels en appartementen > Sun Palace Albir Spanje