Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Sunsea Village Spanje

Sunsea Village Spanje

Spanje - Costa Blanca - Calpe

Travis header

Sunsea Village Spanje voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Sunsea Village - Spanje

Altijd al naar de gezellige badplaats Calpe willen gaan? Dan zit je bij de appartementen van Sunsea Village precies goed. Geniet van de Spaanse zon aan het zwembad of strand, struin over de boulevard en geniet van de winkeltjes in de omgeving. 

Calpe

Het badplaatsje Calpe onderscheidt zich door haar gezellige boulevard met vele restaurantjes en terrasjes. Ongeveer om elke meter vind je een leuk plekje voor cocktails en tapas. Op het strand kun je de hele dag luieren op een van de ligbedden die je kan huren. En als je gewoon zelf van de zon wilt genieten, leg je lekker je badhanddoek neer! Naast het ellenlange zandstrand kun je ook het plaatsje verkennen met haar smalle straatjes en wandelen langs de oude gebouwen. 

Sunsea Village

Het appartementencomplex beschikt over een zwembad met apart kindergedeeltje. In de tropische tuin kun je genieten van de groene natuur, terwijl je bijkomt op een van de ligbedjes. Het complex beschikt over genoeg parkeerplekken, zodat je gemakkelijk jezelf kunt verplaatsen tijdens je vakantie! Altijd handig om de rest van de Costa Blanca te verkennen. Neem eens een kijkje in Benidorm, wie weet kom jij wel een van de Benidorm Bastards tegen. 

Home > Hotels en appartementen > Sunsea Village Spanje