Swastika Bungalows

Indonesië - Bali - Sanur

Travis header

Swastika Bungalows - Bali

Een vakantie in Swastika Bungalows op Bali betekent een vakantie vol zon, zee en strand! Doordat de bungalows vlakbij het strand liggen kun je hier dagelijks naartoe om te genieten van je welverdiende vakantie. Daarnaast ligt het vlakbij leuke winkeltjes waar je voor een prikkie een leuke souvenir kunt kopen en ook voor een lekkere Indonesische maaltijd is er voldoende keus!

Genoeg faciliteiten

In Swastika Bungalows heb je genoeg faciliteiten voor een fijne vakantie op Bali. Het complex beschikt onder andere over drie zwembaden gelegen in een tropische tuin. Haal een lekkere drankje bij de swim-up bar en geniet van het warme zonnetje op een van de ligbedjes op het bijbehorende zonneterras.

Wat te doen op Bali?

Ga jij voor het eerst naar Bali, breng dan zeker een bezoek aan Ubud om de indrukwekkende rijstvelden te bekijken. Zie je wel eens foto's tegen van schommels met te gek uitzicht? Dat kan jij ook gaan doen in Ubud! Maar ga ook zeker naar de prachtige tempels en huur een scooter voor de echte Bali ervaring. 

 

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Welcome to the club!