Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Theofilos Classic

Theofilos Classic

Griekenland - Lesbos - Petra

Travis header

Theofilos Classic voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Theofilos Classic - Lesbos

Genieten onder de Griekse zon doe je het beste in dit 3-sterrenhotel Theofilos Classic. Omgeven door mooie groene natuur en genoeg bezienswaardigheden op korte afstand, heb jij genoeg te zien tijdens je vakantie. Tijdens je zonvakantie kun je gemakkelijk de stranden in de verschillende badplaatsen bezoeken. Wel eens gedacht een auto te huren tijdens de vakantie?

Petra

Een van de bekende badplaatsen in Lesbos, is Petra. Het strand van deze badplaats ligt op 500 meter vanaf het hotel. Op het strand zijn veel ligbedden te vinden die je kunt huren voor een optimaal dagje zon. Het hotel zelf beschikt over een mooi zwembad waar je ook lekker kunt luieren onder de Griekse zon. Het centrum ligt op een kleine loopafstand van 500 meter waardoor je heel gemakkelijk de omgeving verkend. 

Lesbos

Even geen zin om aan het zwembad te luieren of op het strand te zonnen? Er is genoeg te doen op het Griekse eiland Lesbos. Bezoek bijvoorbeeld eens de eeuwenoude graftombes, de vulkanische monoliet of de bijzondere Panagia Glykofilousakerk! Als je een auto huurt, tour je gemakkelijk het eiland over. Er is zoveel moois te zien op Lesbos.

Home > Hotels en appartementen > Theofilos Classic