Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Torre del Mar

Torre del Mar

Spanje - Ibiza - Playa d'en Bossa

Travis header

Torre del Mar voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Torre del Mar - Ibiza

Torre del Mar, oftewel zeetoren. Als je de foto's bekijkt begrijp je waarom dit 4-sterrenhotel op Ibiza deze naam draagt. Dit stijlvolle hotel heeft een prachtig zwembad met ligbedden om te zonnen, ligt vlak bij het strand en ook de gezelligheid van Ibiza is op loopafstand te vinden. Er zijn volop restaurants, bars en bekende clubs, zoals Ushuaia, allemaal in de directe omgeving van Torre del Mar.

Logies en ontbijt of halfpension

Standaard verblijf je bij Torre del Mar op basis van logies en ontbijt, maar als je wilt, kun je er ook voor kiezen om halfpension bij te boeken. Dan kun je niet alleen iedere dag aanschuiven voor het ontbijt, maar kun je 's avonds ook genieten van een heerlijk diner. Lunch is niet inbegrepen, maar dat geeft je een goede reden om het gezellige stadje in te gaan.

Ideale ligging

Torre del Mar heeft een hele fijne ligging in het bruisende Playa d'en Bossa en op 100 meter van het strand. Zin in een feestje, dan loop je naar club Ushuaia op slechts 500 meter van het hotel en neem ook zeker een bezoekje aan het gezellige centrum van Ibiza-Stad op zo'n 2 kilometer van Torre del Mar. Maar ook in het hotel zelf is het heerlijk vertoeven. Plof neer op een van de ligbedden op het terras met uitzicht over zee of haal een heerlijke cocktail bij de barman!

Home > Hotels en appartementen > Torre del Mar