Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Valsami Rhodos

Valsami Rhodos

Griekenland - Rhodos - Kremasti

Travis header

Valsami Rhodos op Griekenland voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Valsami - Griekenland

In het sfeervolle Kremasti op Rhodos vind je appartementencomplex Valsami. De appartementen van Valsami zijn alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie op dit populaire Griekse eiland. Het personeel - van de Nederlandse receptionist tot aan de vriendelijke baas - doet er alles aan om je thuis te laten voelen. Dat zorgt ervoor dat je eigenlijk nooit meer naar huis wilt!

Comfortabele appartementen

Bij Valsami kun je een kleurrijk en groot tweekamerappartement voor maximaal vijf personen boeken voor een voordelige prijs. De woonkamer bestaat uit drie eenpersoonsbedden en er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed aanwezig. Bij ieder appartement vind je een balkon of zitje waar je kunt genieten van de warme Griekse zon. De verblijven zijn geschikt voor iedere vakantieganger en zijn nu heel voordelig te boeken via bovenstaande button.

Huur een auto

Ben je benieuwd wat Rhodos allemaal te bieden heeft? Huur dan een auto en ontdek het eiland op je eigen tempo. Valsami ligt op slechts 15 minuten afstand van het bruisende Rhodos-Stad. De eigenaar van het hotel vertelt je met alle liefde meer over een aantal niet te missen routes! Op die manier ervaar je het echte Griekenland op je eigen tempo.

Boek nu een kleurrijk appartement bij Valsami op Rhodos.

Home > Hotels en appartementen > Valsami Rhodos