Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Valtos Beach Parga

Valtos Beach Parga

Griekenland - Epirus - Parga

Travis header

Valtos Beach Parga Epirus voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Valtos Beach Parga - Griekenland

Tussen het heuvelachtige landschap rondom het prachtige plaatsje Parga vind je Valtos Beach. Gastvrijheid staat in dit 4-sterrenhotel centraal. Het hotel wordt gerund door de Griekse familie Gogozotos en je zult je al snel thuis voelen in deze tropische omgeving. Het hotel heeft een heerlijk zoetwaterzwembad voor de deur met een fantastisch uitzicht over Ionische Zee. Het strand is om de hoek en er een veel geprezen restaurant aanwezig op het terrein. 

Ouderwets goede service

De familie Gogozotos zal er voor zorgen dat je je helemaal thuis voelt tijdens je verblijf. Geniet van de Griekse zonnestralen vanaf je ligbedje aan het verkoelende zwembad terwijl de kids kennis maken met de schildpadden die in de tuinen rondlopen. Ga hierna lekker lunchen bij het hotel-restaurant op het terrein met een prachtig uitzicht vanaf het terras. Maak een uitstapje naar het centrum van Parga en word altijd weer met open armen ontvangen bij het hotel.

Parga, een van de mooiste kustplaatsen van Griekenland

In en rond Parga is er van alles te doen. Neem een duik vanaf het stadsstrand Krioneri Beach waarvandaan je naar het eiland Panagia kunt zwemmen. Dit is een klein stukje verwijderd van het vaste land en je vind er twee kleine kerkjes en een vervallen nederzetting. In het centrum van Parga vind je een scala aan gezellige restaurants, winkels en tavernes. Rondom deze mooie badplaats vind je verschillende andere stranden die worden omringd door de schitterende natuur en het helderblauwe water van de Ionische Zee. 

Home > Hotels en appartementen > Valtos Beach Parga