Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Villa del Mar Gran Canaria

Villa del Mar Gran Canaria

Spanje - Gran Canaria - Patalavaca

Villa del Mar - Gran Canaria

Ben jij er klaar voor om de mooie omgeving van Patalavaca te verkennen? Deze mooie plek op Gran Canaria voorziet jou van een top vakantie om nooit meer te vergeten. De appartementen Villa del Mar, centraal bij het centrum en het strand, bieden de perfecte ligging voor een fijne zonvakantie.

Vissersdorpje

Als je even het appartement uit wilt, kun je wandelen over de gezellige boulevard met verschillende restaurants en winkeltjes. Hier vind je ook het mooie strand waar je de hele dag van de zon kunt genieten. Iets verderop is een luxe winkelcentrum in de jachthaven waar ook jij je een volle dag vermaakt. Wil je even de authentieke Canarische sfeer proeven? Bezoek dan het vissersdorpje Arguineguin en ga daar eens een dagelijkse vangst eten, super lekker!

Koken maar!

Je verblijft in de appartementen van Villa del Mar op basis van logies. Eventueel heb je de mogelijkheid ontbijt bij te boeken. Je kiest gemakkelijk of je in een van de restaurantjes in de buurt gaat eten of dat je zelf een lekker maal klaarmaakt. De appartementen beschikken over een keukentje waar je met de juiste ingrediënten een lekkere lunch of avondmaal kan bereiden. Al deze ingrediënten scoor je in het supermarktje dicht bij het complex. 

Home > Hotels en appartementen > Villa del Mar Gran Canaria