Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > White Village

White Village

Griekenland - Rhodos - Lahania

Travis header

White Village voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

White Village - Rhodos

Ervaar luxe en rust in een exclusieve villa bij White Village op Rhodos. Plof lekker neer op een ligbed bij je privé zwembad en geniet van de ultramoderne voorzieningen en een spectaculair uitzicht op zee. Jouw vakantie kan niet meer stuk! 

Luxe, kleinschalig verblijf

Het White Village is een kleinschalig verblijf dat bestaat uit luxe villa’s met eigen zwembad. Het heeft een prachtige ligging tegen de heuvels en kijkt uit op het dorp Lachania en de zee. Bij Griekenland denk je al snel aan wit en blauw en dat is hier volop aanwezig. Een strakke blauwe lucht en een blauwe zee die prachtig afsteken tegen de witte kalkmuren van het hotel. De palmbomen en andere beplanting maken het plaatje compleet! Het is zo’n wonderschoon plekje waar je even tot jezelf kunt komen en helemaal zen wordt. Wil je wat actiever worden, dan kun je natuurlijk op pad gaan om Rhodos te verkennen!

Lachania

In White Village beschik je over een koelkast en kitchenette, maar je kunt natuurlijk ook lekker uit eten gaan in het dorp. Bovendien wil je vast ook Rhodos gaan verkennen. Dat gaat het beste met een huurauto, die je gratis bij je hotel mag parkeren. Alleen Lachania is al de moeite waard om te bezoeken. Het heeft een prachtige ligging in een natuurlijke baai waar onder meer de Caretta Caretta zeeschildpad te spotten is. In het oude centrum bezoek je de Heilige Tempel van Agios Georgios. Wat verder weg liggen talloze oude kloosters, zoals Zoodochou Pigis en je kunt ook prachtige wandelingen maken in de omgeving.

Home > Hotels en appartementen > White Village