Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Windmill Villas

Windmill Villas

Griekenland - Santorini - Imerovigli

Travis header

Windmill Villas op Santorini voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Windmill Villas - Santorini

Altijd al een willen verblijven in een van de typerende windmolens van Santorini? Deze eeuwenoude bouwwerken zijn het boegbeeld van dit romantische eiland. Verblijf bij Windmill Villas en logeer in deze idyllische molens. Strijk neer op een van de ligbedjes van jouw privé-zwembad en kijk tussen de bloemen uit op het water van de Egeïsche Zee. Proef een lokaal wijntje en kom even helemaal tot rust onder de Griekse zomerzon. Dit is puur genieten!

Privézwembad

Vanaf een afstandje kun je deze gerestaureerde molens al zien opduiken boven het heuvelachtige landschap van het noordoosten van het eiland. Windmill Villas bestaat uit drie losstaande appartementen met allemaal een privézwembad en bubbelbad. Vanaf jouw eigen terras kijk je uit op een schitterende zonsopkomst, die vanuit de slaapkamer ook te zien is. Vanaf het zwembad geniet je van een panoramisch uitzicht over de kustlijn en wijngardes in de omgeving. 

Het romantische Santorini

Windmill Villas bevindt zich tussen de hoofdstad Fira en de nederzetting van La. Het leukst is om met een huurauto het eiland op eigen tempo te verkennen. Breng een bezoek aan het schitterende Oia, waar je de typische witte huisjes met blauwe daken zult vinden. Vermijd drukte door de bekende stadjes in de ochtend of avond te bezoeken zodat je in rust de schoonheid van deze plaatsjes kunt bewonderen. Aan het eind van de dag kom je fijn thuis bij jouw molen en koel je nog even af aan het zwembad. 

Home > Hotels en appartementen > Windmill Villas