Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Bungalows & Appartementen Zante Flower Deluxe

Bungalows & Appartementen Zante Flower Deluxe

Griekenland - Zakynthos - Alykanas

Travis header

Wij hebben Bungalows & Appartementen Zante Flower Deluxe gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Bungalows & Appartementen Zante Flower Deluxe – Zakynthos

“Home is where your heart is”. In Bungalows & Appartementen Zante Flower Deluxe heb je jouw eigen plekje op het schitterende Griekse eiland Zakynthos! Het complex ligt naast het centrum van de gezellige badplaats Alykanas en vlak bij het strand. Veel van de appartementen en bungalows beschikken over een privé zwembad onder de Griekse zon. Jouw ‘home’ is tijdelijk op Zakynthos!

Comfortabel en van alles voorzien

De moderne accommodaties van Bungalows & Appartementen Zante Flower Deluxe zijn ruim, stijlvolle en luxe. Je bent er van alles voorzien wat je nodig hebt en stapt in de ochtend zo je terras op om een duik in je eigen zwembad te nemen. Of je gaat lekker relaxen met een goed boek op je ligbedje. Verder is er een groot zwembad en een jacuzzi voor alle gasten. Je maakt je maaltje klaar in je knusse, volledig uitgeruste keukentje of gaat lekker uit eten in de stad.

Wat is er te doen?

Tijdens je vakantie bij Bungalows & Appartementen Zante Flower Deluxe kun je precies doen waar je zin in hebt. De hele dag ‘thuis’ blijven luieren en zonnen, of erop uit trekken. Slenter door het centrum van Alykanas om te winkelen, op een terrasje te zitten of een hapje te gaan eten. Op het strand zijn er diverse watersport voorzieningen. Huur een auto en ga naar Zakynthos-Stad of verken de rest van het eiland. Informeer ook in je hotel naar de excursiemogelijkheden. Een boottocht naar Shipwreck Beach mag je natuurlijk niet missen!

Home > Hotels en appartementen > Bungalows & Appartementen Zante Flower Deluxe