Goedkope vakantie Egypte
Meivakantie 2023

Travis header

Bingo Egypte 4*

25 april 2023
8 dagen
Hurghada, Egypte
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

Bingo Egypte 4*

25 april 2023
8 dagen
Hurghada, Egypte
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

Bingo Egypte 4*

Ben jij op zoek naar een betaalbare vakantie in Egypte en wil je in een hotel met minimaal 4-sterren verblijven, dan kun je kiezen voor de Bingo Egypte 4* aanbieding. Doe dit alleen als je tegen verrassingen kan, want je hoort pas bij aankomst in welk 4-sterrenhotel je je vakantie gaat doorbrengen, spannend!

Hoe werkt het?

De Bingo formule is een concept van Corendon waarbij deze touroperator hotelkamers inkoopt voor hele lage prijzen. Door de kiezen voor deze manier van reizen, kun je zomaar veel minder betaald hebben dan je buren. Dezelfde luxe dus, maar dan veel voordeliger, perfect toch?

All-inclusive

Er zijn meerdere soorten Bingo formules, maar in het geval van Bingo Egypte 4* verblijf je ook nog eens op basis van all-inclusive. Wat er precies is inbegrepen bij deze all-inclusive verzorging hangt natuurlijk af van het hotel waarin je zult verblijven, maar in ieder geval kun je elke ochtend een lekker ontbijtje verwachten, in de middag een lunch en in de avonden een lekker maal in het buffetrestaurant en in sommige gevallen misschien zelfs à-la-carterestaurants. En natuurlijk kun je ook een lekker drankje erbij bestellen, allemaal inbegrepen!

 


Vliegen vanaf:
Rotterdam >Eindhoven >Maastricht >België >Duitsland >

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Bingo Egypte 4* is te boeken bij:


Bekijk meer Hurghada vakanties >

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Meivakantie 2023 > Egypte > Goedkope vakantie Egypte