Oud & Nieuw Brussel

Travis header

Pullman Brussels Centre Midi

30 december 2019
4 dagen
Brussel, België
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Goedkoop naar Brussel met Oud en Nieuw

Niet te ver weg, maar toch helemaal ertussenuit. De Belgische hoofdstad is een ideale plek om Oud en Nieuw te vieren! De sfeer is al ruim voor 12 uur aanwezig. Gebouwen zijn verlicht, er zijn veel eet- en drinkkraampjes en er zijn plekken met digitale klokken om af te tellen. Als de klok eenmaal 12 uur slaat, barst het feest los en kun je genieten van een prachtige vuurwerkshow op de Grote Markt.

Bovendien kun je met Oud en Nieuw gratis door de stad rijden, door middel van gratis bussen die de hele nacht rondrijden.

Boek deze aanbieding
bij Expedia

Alle Oud en Nieuw aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel