Oud & Nieuw Londen

Travis header

Point A Hotel Liverpool Street

30 december 2021
3 dagen
Londen, Verenigd Koninkrijk
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Oud en Nieuw in Londen vieren

Buiten de gezellige sfeer die rond de feestdagen in de stad hangt, heeft Londen ieder jaar weer een prachtige vuurwerkshow die je niet wil missen! Houd er wel rekening mee dat als je de vuurwerkshow van dichtbij wilt bekijken, dat je tickets nodig hebt. Deze kun je bestellen op via de officiële website van Londen. Zorg ervoor dat je deze ruim van te voren boekt, ze zijn snel uitverkocht! De mooiste plek om het vuurwerk te zien is tegenover de London Eye, aan de andere kant van de Theems.

Geen tickets kunnen bemachtigen? Ook zonder kun je het vuurwerk bewonderen. Je staat dan (tussen heel veel andere mensen) net buiten de hekken, maar het vuurwerk zie je er alsnog bovenuit komen.

Ook na het vuurwerk blijft het nog tot de late uurtjes gezellig in de stad. De metro's zijn super druk net na het vuurwerk, dus duik nog lekker even een barretje in.

Boek deze aanbieding
bij VakantieDiscounter

Alle Oud en Nieuw aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Oud en Nieuw 2021/2022 > Londen