KLM Tickets en Package Deals

Bekijk alle KLM aanbiedingen
>> Alle reisorganisaties

KLM Tickets

Goedkope KLM tickets scoren? Check de laatste aanbiedingen op de website van KLM. Als er speciale acties of kortingen zijn, dan vermelden wij dat op deze pagina.

Werelddeal Weken

Daarnaast houdt KLM elk jaar twee keer de KLM Werelddeal Weken, vaak in januari en september. Tijdens deze weken kun je tickets naar meer dan 100 bestemmingen boeken met flinke korting. Wij laten jou via de KLM Werelddeal Weken pagina op tijd weten wanneer deze beginnen.

KLM Package Deals

Goedkope KLM Package Deal scoren? Soms kan het voordelig zijn om niet los een ticket te boeken, maar direct ticket + hotel te boeken, omdat je dat package korting krijgt. KLM heeft hier een aparte pagina voor waardoor je kunt besparen op jouw reis.

Airmiles inwisselen

Wil je nog goedkoper uit zijn? Dan kun je je airmiles inwisselen voor een extra korting. Zo boek je je KLM Package Deal nog voordeliger. Wissel je 15.000 airmiles in, dan krijg je een voucher van maar liefst €150. Dat scheelt!

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel