Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Rondreizen > 14-daagse rondreis Bali Compleet

14-daagse rondreis Bali Compleet

Alle rondreizen

Travis header
1727,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: TUI

Bali Compleet

27 oktober 2024
14 dagen
Indonesië
Zie beschrijving
Groepsrondreis

14-daagse Rondreis Bali Compleet

Maak je klaar voor een unieke reis door Bali. Deze 14-daagse rondreis "Bali Compleet" neemt je mee naar de verborgen schatten van het Godeneiland, waar je schitterende tempels gaat bekijken, door rijstvelden kunt struinen, maar daarnaast ook kan ontspannen op het strand. De reis is zo gepland dat je meer dan alleen de toeristische kant van Bali ontdekt.

Ontdek traditioneel Bali

Vanaf het moment dat je in Denpasar landt, begint je avontuur. Je reist gelijk naar Ubud, in het midden van het eiland, waar je de gelegenheid krijgt om een lokale tempel te bezoeken en door uitgestrekte rijstvelden te trekken. Op dag 5 trek je verder naar Celuk, Mas en Klungkung, waar je kunt kennismaken met authentieke Balinese dorpjes en een oude ruïne van een paleis kunt verkennen. Vervolgens trek je door naar Lovina waarbij je onderweg nog geniet van een bijzondere lunch met uitzicht op het kratermeer van Mount Batur.

Ontspanning en nagenieten

In Lovina bewonder je de zwarte lavastranden en bezoek je de Banjar Hot Spring en de Brahma Vihara Arama tempel. Vervolgens reis je naar het zuiden van Bali, waar je de komende dagen ontspannen doorbrengt in Legian of Sanur. Hier kun je genieten van optionele excursies, de heerlijke Balinese keuken, en lekker nagenieten in een fijn 4-sterrenhotel vlak bij het strand. Deze rondreis, met Nederlandssprekende reisleiding en comfortabele hotels, is de perfecte manier om Bali te ontdekken. Het Indonesische Bali wacht om door jou ontdekt te worden!

Route:

Denpasar
Ubud
Candidasa
Lovina
Sanur
Denpasar

Bekijk dagprogramma

Home > Rondreizen > 14-daagse rondreis Bali Compleet