Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Rondreizen > 15-daagse rondreis Zuidelijke Parels van Thailand

15-daagse rondreis Zuidelijke Parels van Thailand

Alle rondreizen

Travis header
1875,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: TUI

Zuidelijke Parels van Thailand

5 oktober 2024
15 dagen
Thailand
Zie beschrijving
Groepsrondreis

15-daagse rondreis Zuidelijke Parels van Thailand

Ontdek het bruisende Bangkok, het regenwoud van Khao Sok en de zonnige stranden van Krabi en Phuket in één adembenemende reis. Deze 15-daagse rondreis naar de Zuidelijke Parels van Thailand combineert avontuur, natuur en ontspanning op een manier die je nooit zult vergeten.

Bangkok: Waar het avontuur begint

Je reis begint in de wereldstad Bangkok, waar je het lokale leven ontdekt door middel van een unieke fietstocht. Samen met Co van Kessel fiets je langs kleurrijke tempels, lokale markten en het levendige China Town. Na een paar dagen in deze bruisende stad, stap je in een comfortabele nachttrein of -bus en laat je de stadsdrukte achter je.

Khao Sok: Schitterende natuur

In het Khao Sok National Park ontdek je het prachtige regenwoud, ver weg van de drukte. Het geluid van krijsende gibbons en fluitende tropische vogels vormt het perfecte achtergrondmuziek voor jouw avonturen. Je verblijft in een eenvoudige maar comfortabele jungle hut, van waaruit je een kajaktocht maakt over de Sokrivier en, als je wilt, een optionele nachtsafari's kunt doen.

Krabi en Phuket: Tropisch paradijs

Na Khao Sok vervolg je je reis naar de beroemde Phang Nga baai. Tijdens een boottocht ontdek je de opmerkelijke rotsformaties die uit het water steken. Van daaruit ga je naar Krabi en Phuket, waar je dagen vol zon, zee en strand op je wachten. Of je nu kiest om te ontspannen in een hangmat met een kokosnoot in je hand, of om te duiken in de rijke onderwaterwereld, deze tropische parels maken je reis compleet! En als je nog niet klaar bent om afscheid te nemen, kun je je verblijf in Phuket met een paar dagen verlengen.

Route:

Bangkok
Surat Thani
Khao Sok National Park
Krabi
Phuket

Bekijk dagprogramma

Home > Rondreizen > 15-daagse rondreis Zuidelijke Parels van Thailand