Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Rondreizen > 16-daagse rondreis Het Cubaanse Ritme

16-daagse rondreis Het Cubaanse Ritme

Alle rondreizen

Travis header
1694,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: TUI

Het Cubaanse Ritme

5 september 2024
16 dagen
Cuba
Zie beschrijving
Groepsrondreis

16-daagse rondreis Het Cubaanse Ritme

Ontdek tijdens de 16-daagse rondreis Het Cubaanse Ritme waarom Columbus Cuba zo mooi vond. Laat dit muzikale land je betoveren met de kleurrijke steden, oldtimers, sigaren en rum. Maar ook met de uitgestrekte tabaksvelden en bananenplantages en de parelwitte stranden. Je moét hier wel ontspannen, want het Cubaanse tempo is vrolijk en relaxed!

Havana en meer

Je 16-daagse rondreis Het Cubaanse Ritme begint met Havana (3 nachten) en een stadstour door bruisend Oud-Havana, met statige herenhuizen en historische gebouwen. Bezoek ook het huis van Hemingway en vissersdorpje Cojimar; inspiratie voor zijn boek ‘The Old man and the Sea’. De Viñalesvallei, met de grillige mogotes (kalksteenformaties) en het uitzichtpunt Jazmines, is hoogtepunt van je reis. Ontdek ook de pracht van de Cubaanse natuur in het groene Las Terrazas met o.a. de waterval, de Orchid Garden en ruïnes van de oude koffieplantage Buenavista. De reis gaat verder via Playa Larga naar Cueva de los Peces, waar je kan snorkelen, en verder naar Cienfuegos. In deze prachtige havenstad maak je een stadstour langs monumenten en historische bouwwerken, zoals Teatro Tomás Terry, Parque José Marti en Palacio del Valle met schitterend uitzicht.

Trinidad en meer

Volgende stop van je 16-daagse rondreis Het Cubaanse Ritme is Trinidad met de pastelkleurige huizen. Maak een wandeling in natuurpark El Cubano, langs pijnbomen, varens, grotten, kreken en watervallen en luier op het Playa Ancón strand. Vervolgens toer je via Valle de los Ingenios en Cayo Santa Maria met suikerrietplantage Manaca Iznaga, naar Sancti Spiritus. Ontspannen doe je lekker 2 dagen in een resort op het eiland Cayo Santa Maria, te bereiken via de spectaculaire weg El Pedraplen(48 km over zee). Via het koloniale stadje Remedios ga je naar Santa Clara met iconische mausoleum van Ernesto 'Che' Guevara en je eindigt in Varadero, voor nog een paar dagen strand!

Route:

Varadero
Havana
Viñales Vallei
Las Terrazas
Trinidad
Cayo Santa María
Santa Clara
Varadero

Bekijk dagprogramma

Home > Rondreizen > 16-daagse rondreis Het Cubaanse Ritme