Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Rondreizen > 4 of 5-daagse fly-drive Noorwegen in een Notendop

4 of 5-daagse fly-drive Noorwegen in een Notendop

Alle rondreizen

Travis header
954,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: TUI

Noorwegen in een Notendop

1 oktober 2024
5 dagen
Noorwegen
Zie beschrijving
Individuele rondreis

4-daagse fly-drive Noorwegen in een Notendop

Ontdek het beste van Noorwegen tijdens de 4-daagse fly-drive 'Noorwegen in een Notendop'. Deze reis biedt een unieke combinatie van stad en natuur. Begin je avontuur in Oslo, waar je twee nachten verblijft in het comfortabele Thon Hotel Astoria. Deze bruisende hoofdstad trakteert je op culturele hoogtepunten, waaronder het parlementsgebouw, het Nationaal Theater en het beeldrijke Vigelandspark. Maak kennis met de rijke Noorse cultuur en geschiedenis terwijl je door de levendige straten van Oslo wandelt.

Unieke treinreis en fjorden

De reis vervolgt zich met een adembenemende treinrit via de Bergen Railway naar de pittoreske Flåmbaan, een van 's werelds meest spectaculaire treinreizen. Deze route leidt je door tunnels, langs imposante watervallen en steile bergen, en geeft je een onvergetelijk uitzicht over de Noorse natuur. Een hoogtepunt is de boottocht door het schilderachtige Nærøyfjord, een UNESCO Werelderfgoedlocatie bekend om zijn smalle en majestueuze fjorden. Je reis gaat verder naar Bergen, een stad rijk aan geschiedenis en cultuur. Hier heb je de keuze om één of twee nachten te verblijven in het Zander K Hotel, gelegen in het hart van de stad.

Let op: Je kunt kiezen uit 4 dagen óf 5 dagen. Bij 5 dagen heb je een dag langer in Bergen.

Verkenning van Bergen en terugreis

Bergen, omgeven door heuvels en gelegen aan de haven, biedt een perfecte afsluiting van deze indrukwekkende reis. Verken de historische Bryggen, een UNESCO Werelderfgoedlocatie, en de levendige vismarkt. Voor een panoramisch uitzicht over de stad, neem je de kabelbaan naar de top van de Fløyenberg. Afhankelijk van je keuze voor de reisduur, biedt de laatste dag in Bergen nog meer tijd om deze sfeervolle stad te ontdekken, voordat je terugvliegt naar Amsterdam. Deze reis, inclusief vluchten, hotelovernachtingen en diverse excursies, biedt een perfecte balans tussen cultuur, natuur en ontspanning, waardoor het een onvergetelijke ervaring wordt in het prachtige Noorwegen.

Route:

Oslo
Flam
Aurland
Naeroyfjord
Voss
Bergen

Bekijk dagprogramma

Home > Rondreizen > 4 of 5-daagse fly-drive Noorwegen in een Notendop