Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Rondreizen > 8-daagse fly-drive Eilandhoppen Ionische Eilanden

8-daagse fly-drive Eilandhoppen Ionische Eilanden

Alle rondreizen

Travis header
813,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: TUI

Eilandhoppen Ionische Eilanden

17 oktober 2024
8 dagen
Griekenland
Zie beschrijving
Individuele rondreis

8-daagse fly-drive Eilandhoppen Ionische Eilanden

Geniet tijdens deze 8-daagse fly-drive Eilandhoppen Ionische Eilanden inclusief huurauto van ultieme vrijheid onder de Griekse zon! Doorkruis heuvels en bergen, weelderige vlaktes met olijfbomen en druivenplantages. Relax op de heerlijke stranden, ontdek de prachtige onderwaterwereld en kom oog in oog te staan met de beschermde Caretta Caretta zeeschildpadden op Zakynthos. Een reis vol intense vergezichten, culinair genieten en paradijselijke plekjes!

Van Zakynthos naar Kefalonia

Op het vliegveld van Zakynthos staat je huurauto al op je te wachten. Op dit prachtige, groene eiland ga je natuurlijk naar Navagio Beach, waar het bekende scheepswrak ligt. Huur een bootje en vaar naar schildpaddeneiland Marathonisi; zeker een hoogtepunt van je reis! De volgende dag ga je met de veerboot naar Kefalonia: een prachtige tocht! Het is een rustig eiland met minder toerisme waar je heerlijk kunt wandelen en genieten van een verse vismaaltijdin een gezellig lokaal restaurantje. Ontdek de opgravingen en bezoek Gerasimos klooster op de hoogvlakte van Valsamata. Verder zijn er unieke stranden, zoals het wad van Livadi en het rode zandstrand Xi.

Van Ithaka terug naar Zakynthos

Op Ithaka bezoek je Fiskardo een mooi dorp, verscholen tussen het groen en met gekleurde huisjes en een luxe jachthaven. Je verblijft in een hotel in de sprookjesachtige baai van Vathi. Rijd naar het pittoreske dorp Stavros, met het museum en de ruïnes van een Myceens paleis, via het vissershaventje Kioni naar het Katheron klooster op de top van de Nerion. Dag 7, terug op Zakynthos, bezoek je het Venetiaans kasteel of ga je nog even lekker naar het Ambula strand! Dag 8 is de terugreis, of boek jij een verlenging (12 of 15 dagen)?

Home > Rondreizen > 8-daagse fly-drive Eilandhoppen Ionische Eilanden