Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Rondreizen > 8-daagse fly-drive Karakteristiek Andalusië

8-daagse fly-drive Karakteristiek Andalusië

Alle rondreizen

Travis header
525,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: TUI

Karakteristiek Andalusië

11 januari 2025
8 dagen
Spanje
Zie beschrijving
Individuele rondreis

8-daagse Fly-Drive Karakteristiek Andalusië

Ontdek de magische regio van Spanje die barst van geschiedenis, cultuur en adembenemende landschappen tijdens deze 8-daagse fly & drive Karakteristiek Andalusië. Je avontuur begint zodra je landt in Málaga, waar je jouw huurauto ontvangt om jezelf onder te dompelen in de prachtige omgeving van Andalusië. Met overnachtingen in historische steden, zoals Antequera, Sevilla en het eeuwenoude Ubeda, word je ondergedompeld in een wereld vol levendige cultuur, overheerlijke tapas en gastvrije inwoners.

Verken de parels van karakteristiek Anadalusië

Na een eerste overnachting in Antequera en tot rust gekomen te zijn van de reis, rijd je naar het betoverende Ronda, bekend om zijn adembenemende uitzichten en middeleeuwse badhuizen. Hier beleef je het ware Andalusië. Op dag drie staat Sevilla op de agenda, een stad met prachtige historische bezienswaardigheden, maar ook een levendige sfeer met lokale tapasbars en heerlijke paella. Ga op de vierde dag naar het historische Córdoba, bekend om de schitterende moskee de Mezquita, voordat je doorrijdt naar Ubeda voor een overnachting.

Comfort en vrijheid met eigen huurauto

De laatste dagen van je reis breng je door in Granada, waar je het wereldberoemde Alhambra en de charmante Moorse wijk Albaicín kunt ontdekken. Na deze week vol avontuur vlieg je terug naar Nederland, tenzij je kiest voor een verlenging met een verblijf van drie of vier nachten in een van de geselecteerde hotels aan de kust om de reis in een rustiger tempo af te ronden. Met de vrijheid van je eigen huurauto, de luxe van comfortabele overnachtingen en het gemak van dagelijks ontbijt, is deze fly-drive rondreis door karakteristiek Andalusië de perfecte manier om het beste van Spanje te ontdekken.

Route:

Malaga
Antequera
Sevilla
Úbeda
Granada
Malaga

Bekijk dagprogramma

Home > Rondreizen > 8-daagse fly-drive Karakteristiek Andalusië