Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Rondreizen > 8-daagse fly-drive Strand & Cultuur Albanië

8-daagse fly-drive Strand & Cultuur Albanië

Alle rondreizen

Travis header
608,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: TUI

Strand & Cultuur Albanië

16 oktober 2024
8 dagen
Albanië
Logies en ontbijt
Individuele rondreis

8-daagse fly-drive Strand & Cultuur Albanië

Stel je voor: een reis waarbij je onontdekte parels ontdekt, geniet van witte stranden, en verdwaalt in de rijke historie van een land dat nog niet door het massatoerisme is ontdekt. Dat is wat de 8-daagse fly-drive Strand & Cultuur Albanië jou biedt. Een avontuur waarbij je met je eigen huurauto de verborgen schatten van Albanië gaat ontdekken. Van de bruisende stad Tirana tot de serene stranden van Sarandë, elke dag brengt iets nieuws en unieks.

Ontdek het onbekende

Albanië is een bestemming die nog steeds een verborgen juweel is. Je begint je reis in Tirana, waar een mix van cultuur en geschiedenis je verwelkomt. Daarna rijd je naar Vlorë, bekend om zijn prachtige stranden en het historische centrum. Onderweg kom je langs adembenemende landschappen die je uitnodigen voor een onverwachte tussenstop. Of het nu gaat om het proeven van de lokale keuken of het verkennen van oude ruïnes, elke dag biedt een nieuwe kans om het onbekende te ontdekken.

Stranden en steden

Elke dag van deze individuele rondreis brengt je naar een nieuwe locatie, van de levendige kustplaatsen tot de serene stranden. In Sarandë, beroemd om zijn kristalheldere water en witte stranden, vind je gezellige beachclubs. En in Durrës kun je historische bezienswaardigheden zoals het grootste amfitheater van de Balkan verkennen. De reis is ontworpen om een perfecte balans te bieden tussen relaxen aan het strand en het onderdompelen in de cultuur en geschiedenis van Albanië.

Met logies en ontbijt inbegrepen, de vrijheid van een huurauto en een schat aan onvergetelijke ervaringen, is deze rondreis de ultieme manier om Albanië te ervaren. Bereid je voor om verliefd te worden op dit unieke land.

Route:

Tirana
Vlorë
Saranda
Durrës
Tirana

Bekijk dagprogramma

Home > Rondreizen > 8-daagse fly-drive Strand & Cultuur Albanië