Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Rondreizen > 8-daagse rondreis Venetie, Florence & Cinque Terre

8-daagse rondreis Venetie, Florence & Cinque Terre

Alle rondreizen

Travis header
723,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: TUI

Venetie, Florence & Cinque Terre

2 september 2024
8 dagen
Italië
Halfpension
Groepsrondreis

8-daagse rondreis Venetie, Florence & Cinque Terre

“Oh sole mio!” Toer door Toscane met de glooiende heuvels en het betoverende binnenland met iconische steden als Florence en Pisa. Ontdek Cinque Terre met de unieke dorpjes tegen de rotsen en inspirerende steden als Lucca, Padua en Verona; deze rondreis wordt er één om nooit te vergeten!

Florence, Pisa, Lucca

Vanuit je hotel in Ronta reis je met de trein (prijs niet inbegrepen) naar de bakermat van de Renaissance: Florence. Laat je betoveren door het oude centrum met architectonische hoogtepunten en de werken van grote kunstenaars als Michelangelo en Dante. De volgende dag bezoek je een andere grote iconische plaats: Pisa, met -uiteraard- een bezoek aan hét ‘Plein der Wonderen’ en de scheve toren. Daarna is het middeleeuwse, ommuurde Lucca aan de beurt. Daar bewonder je Piazza dell Anfiteatro, de San Marino dom en de San Michele kerk. Hierna gaat je rondreis naar Montecatini Terme voor de volgende twee nachten.

Nog meer mooie plekjes

Vanuit je nieuwe onderkomen ga je naar UNESCO Werelderfgoed Cinque Terre: 5 pittoreske dorpjes die tegen de rotswand liggen, met elkaar verbonden via een wandelpad en spoorlijn. Verken de kleurrijke huisjes en de kronkelstraatjes en geniet van het magnifieke uitzicht op de zee. Via Padua, waar je o.a. beroemde fresco’s en de oude universiteit kunt bewonderen, gaat de rondreis verder naar het romantische Venetië en naar Verona, met het gigantische amfitheater en het beroemde balkon van Romeo en Julia. Laatste bestemming is Sirmione aan het Gardamaar: een idyllisch plekje met een imposante waterburcht en het schiereiland met de Grotta di Catullo. Voor de terugvlucht bezoek je nog even de mooie stad Bologna. Ciao bella Italia!

Route:

Bologna
Florence
Pisa
Lucca
La Spezia
Padua
Venetië
Verona
Sirmione
Bologna

Bekijk dagprogramma

Home > Rondreizen > 8-daagse rondreis Venetie, Florence & Cinque Terre