Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Rondreizen > Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius

Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius

Alle rondreizen

Travis header
3070,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: 333travel

Combinatiereis Zuid-Afrika & Mauritius

Meerdere data
23 dagen
Zuid-Afrika, Mauritius
Logies en ontbijt
Individuele rondreis

Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius

Met deze rondreis Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius vink je een grote wens van je bucketlist af! Beleef het echte ‘Afrika gevoel’, kom oog in oog te staan met de Big Five in het Kruger Park, bewonder de ruige schoonheid van de Drakensbergen en relax daarna op de prachtige stranden van Mauritius. Met je eigen huurauto ontdek je dit prachtige deel van onze planeet. Kortom, een reis om heel veel foto’s en video’s te maken en om nooit te vergeten!

Het landschap en de natuur van Zuid-Afrika

Vanaf Johannesburg volg je de wereldberoemde Panorama Route. Deze heet niet voor niets zo en voert je door de weelderig groene heuvels van Mpumalanga. Bewonder de rotsformaties van Blyde River Canyon en geniet van het adembenemende uitzicht bij God’s Window. Natuurlijk maak je tijdens de Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius ook een safari in het Kruger Park waar je de ‘Big 5’ kunt spotten. In St. Lucia maak je een adrenaline boottocht op het meer waar je tussen de nijlpaarden en krokodillen vaart. Een wandel- of fietstocht door Mlilwane Nationaal Park is ook een hoogtepunt van je reis, want hier ervaar je het authentieke Afrika van Eswatini. Na al dit moois is het tijd voor een rustige dag op het strand bij Umhlanga Rocks aan de Indische oceaan. Als laatste hoogtepunt in Zuid-Afrika ga je de Drakensbergen in. Van de hoge toppen, de donkere oerbossen met wilde beken, ruige grotten en rotstekeningen van Bosjesmannen zal je zeker onder de indruk zijn.

Mauritius

Na al die ruige natuur ga je terug naar Johannesburg, waar je het vliegtuig naar Mauritius pakt. Tijd voor een het tweede deel van je Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius: een tropische strandvakantie! Liggend op de parelwitte stranden van Mauritius kun je alle indrukken die je hebt opgedaan verwerken!

Home > Rondreizen > Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht en Mauritius