Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Rondreizen > Rondreis Cappadocië & Cave Hotels

Rondreis Cappadocië & Cave Hotels

Alle rondreizen

Travis header
749,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: Corendon

Cappadocië & Cave Hotels

7 september 2024
8 dagen
Turkije
Zie beschrijving
Groepsrondreis

Rondreis Cappadocië & Cave Hotels

Dit is dé rondreis voor iedereen die houdt van natuur, cultuur en geschiedenis! Een reis die je meeneemt naar de betoverende regio Cappadocië, een van 's werelds grootste natuurwonderen. Maak je klaar om je te laten verrassen door het sprookjesachtige landschap dat zo uniek is dat het op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Cappadocië is slechts een van de vele hoogtepunten. Je bezoekt ook de bekende antieke stad Perge, het Romeinse theater Aspendos, het Mevlana Museum, Göreme, de ondergrondse stad Kaymakli en het Dal van de Monniken.

Onvergetelijke nachten in Cave Hotels

De betovering stopt niet bij zonsondergang! Maak je klaar voor een unieke slaapervaring in de bijzondere 'cave hotels', ook wel grothotels van Cappadocië. Deze bijzondere hotels, uitgehouwen in het landschap, vormen een fascinerende mix van eeuwenoude tradities en modern comfort. Wat deze accommodaties extra bijzonder maakt, is dat geen enkele kamer hetzelfde is. Dus elke keer dat je een kamer binnenstapt, wacht je een nieuwe verrassing!

Vergeet je zorgen en geniet

Deze rondreis biedt meer dan alleen fantastische bestemmingen en accommodaties. Je hoeft je nergens zorgen over te maken, want alles is geregeld. Van je retourvlucht van en naar Antalya en de transfers van en naar de luchthaven, tot het vervoer tijdens de rondreis in een comfortabele bus. De reis is inclusief overnachtingen in de unieke Cave Hotels en het ontbijt is inbegrepen. En vergeet niet de professionele Nederlandssprekende gids die je tijdens de hele reis zal begeleiden! Wil je nog meer uit je reis halen? Dan kun je ook kiezen voor het optionele excursiepakket. Maak je klaar voor een reis vol verrassingen en onvergetelijke momenten!

Route:

Antalya
Cappadocië
Allerlei excursies
Turkse Rivièra

Bekijk dagprogramma

Home > Rondreizen > Rondreis Cappadocië & Cave Hotels