Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Rondreizen > Combinatiereis Bologna & Rome

Combinatiereis Bologna & Rome

Alle rondreizen

Travis header
499,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: Bebsy

Bologna & Rome in één reis!

19 oktober 2023
7 dagen
Italië

Combinatiereis: Bologna & Rome

Laat je betoveren door de magie van Italië met een 7-daagse combinatiereis naar de historische steden Bologna en Rome. Deze reis omvat je vlucht, treintickets en verblijf in een comfortabele 3-sterrenhotels. Je avontuur begint met een vlucht naar Bologna, waar je de Italiaanse cultuur meteen kunt opsnuiven.

Proef de sfeer in Bologna

Je krijgt twee volle dagen om je te verliezen in de charme van Bologna. Deze levendige stad, met haar wereldberoemde tagliatelle en tortellini en fascinerende architectuur, zal je niet teleurstellen. Neem de tijd om de betoverende straatjes, indrukwekkende piazza's en de eeuwenoude universiteit te verkennen.

Dwaal door het openluchtmuseum van Rome

Op dag vier reis je per trein naar Rome, de "Eeuwige Stad". Hier word je verwelkomd door een openluchtmuseum aan historische monumenten. Twee dagen zijn voor jou om de indrukwekkende monumenten zoals het Colosseum, de Trevifontein, en de Sint-Pietersbasiliek te ontdekken. Slenter door de kronkelende straatjes, bezoek de charmante pleinen en geniet van authentieke Italiaanse gelato. Op de zevende dag vlieg je weer terug naar Eindhoven, met herinneringen aan twee schitterende Italiaanse steden.

Route:

Bologna
Rome

Bekijk dagprogramma

Home > Rondreizen > Combinatiereis Bologna & Rome