Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Rondreizen > Discover the Rockies - Individuele camperrondreis Canada

Discover the Rockies - Individuele camperrondreis Canada

Alle rondreizen

Travis header
1659,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: 333travel

14-daagse individuele camperrondreis Canada

Meerdere data
15 dagen
Canada
Zie omschrijving
Individuele rondreis

Discover de Rockies: Individuele Camperrondreis Canada

Trek eropuit voor een onvergetelijke individuele camperreis van 14 dagen door de indrukwekkende Rockies van Canada. Je krijgt de kans om adembenemende landschappen te ervaren, levendige steden te verkennen en in je eigen tempo de serene wildernis te ontdekken.

Unieke camperreis

Begin je avontuur in de bruisende stad Calgary, waar je de camper ophaalt en de wilde schoonheid van Canada in rijdt. Verken het oudste natuurpark van Canada, Banff, met zijn hoge pieken en diepgroene meren. Spot wilde dieren als grizzlyberen, wapiti's en dikhoornschapen in hun natuurlijke omgeving. De route, in jouw huis op wielen, brengt je langs schitterende andere nationale parken zoals Kootenay en Yoho, vol indrukwekkende vergezichten, gletsjers en bergweides. Zoek de warmte op bij Canyon Hotsprings door een bad te nemen in een natuurlijke warmwaterbron. Eindig je reis met het ongeëvenaarde uitzicht op de sterrenhemel in Jasper National Park, en ervaar de rust van het beroemde Lake Louise voordat je terugkeert naar Calgary.

Flexibele en comfortabele reisroute

Een camperreis biedt totale vrijheid: je bepaalt zelf hoe lang je op elke plek wilt blijven en je kunt je plannen op elk moment aanpassen, zolang je maar op tijd terug bent in Calgary. Maar deze reis is meer dan alleen vrijheid; het is ook super comfortabel. Je rondreis is inclusief retourvlucht Amsterdam-Calgary, hotelovernachtingen in Calgary, transfers en een complete camper die al voor je klaarstaat. Geniet van de prachtige Canadese Rockies op jouw eigen manier!

Route:

Calgary
Eigen route bepalen
Calgary

Bekijk dagprogramma

Home > Rondreizen > Discover the Rockies - Individuele camperrondreis Canada