Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Appartementencomplex Bosch en Zee

Appartementencomplex Bosch en Zee

Nederland - Waddeneilanden (Texel) - De Koog/Texel

Aanbieder: Appartementencomplex Bosch en Zee Roompot

Appartementencomplex Bosch en Zee

Ben jij wel eens op de Waddeneilanden geweest? Dit Appartementencomplex Bosch en Zee ligt in De Koog op het eiland Texel, de eerste "t" van de "tv-tas". Pak de veerboot van Den Helder naar Texel en jouw eilandvakantie in eigen land kan starten! Je verblijf op een kleinschalig complex met het strand, de zee en de badplaats De Koog op loopafstand. Natuurliefhebbers kunnen zich vermaken in Nationaal Park Duinen, maar ook op het park zelf hoef je je niet te vervelen.

Zwemplezier

Van mei tot september is het zwembad van Appartementencomplex Bosch en Zee geopend, maar je hebt ook gratis toegang tot Zwemparadijs Calluna wat op slechts 500 meter van het complex ligt. Dit zwembad heeft een apart peuterbad met speeltoestel, een glijbaan van maar liefst 85 meter, een bubbelbad, stroomversnelling en zelfs een bubbelbad met watermassagebanken. In de solariumgrot kun je werken aan je bruine kleurtje. Maar als je geluk hebt kan dat natuurlijk ook gewoon op het strand.

Eiland vibes

Verblijven op een eiland is altijd leuk, en we hebben in Nederland een aantal hele leuke eilanden. Texel is er één van. Ga lekker genieten van een dagje strand, ga fietsen of wandelen door het Nationaal Park, maak een foto van de mooie rode vuurtoren en maak een boottochtje om zeehonden te spotten. Als je er zeker van wilt zijn dat je zeehonden tegenkomt, dan kun je ook naar het opvangcentrum Ecomare die tijdelijk verzwakte zeehonden opvangt.

Alle accommodaties van Appartementencomplex Bosch en Zee: Bekijk nu >
Bekijk Appartementencomplex Bosch en Zee

Home > Vakantieparken > Appartementencomplex Bosch en Zee