Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Nederland - Zeeland - Nieuwvliet-Bad

Aanbieder: Beach Resort Nieuwvliet-Bad Roompot

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Of je nu met het gezin komt of met een grote groep, Beach Resort Nieuwvliet-Bad heeft altijd de perfecte accommodatie voor jullie. Je vindt dit familievakantiepark in het gezellige kuststadje Nieuwvliet-Bad. Het vakantiepark beschikt over vrijstaande bungalows, familiebungalows en lodges. Voor een beetje extra luxe zijn er beach lodges op het park. Deze lodges liggen in het duinlandschap en hebben net dat beetje extra en zijn voorzien van een moderne uitstraling!

Diverse lodges en villa's

Afhankelijk van jouw wensen kun je bij Beach Resort Nieuwvliet-Bad het perfecte verblijf boeken. Zo zijn er diverse gelijkvloerse lodges, zijn er beach lodges in het duingebied en zijn er verschillende luxe villa's. Kies bijvoorbeeld een villa met infraroodsauna, de jeugdvilla met trampoline of ga voor een vrijstaande villa met aanpassingen voor mindervaliden. Er is op dit vakantiepark in Zeeland aan iedereen gedacht!

Genoeg te doen

Tijdens een relaxvakantie is het ook wel eens fijn om even actief bezig te zijn. Gelukkig er bij Beach Resort Nieuwvliet-Bad genoeg te doen. Natuurlijk ligt het strand op loopafstand, maar je kunt ook de Belgische grens over gaan en dan ben je zo in het gezellige Belgische Brugge. Er is verder een minigolfbaan waar je gezellig met het gezin een balletje kan slaan en is er een overdekt zwemparadijs. Mocht je het leuk vinden om meer van de omgeving te ontdekken, is er op het park fietsverhuur aanwezig. Hier huur je gemakkelijk een gewone of elektrische fiets om er een dag op uit te gaan.

Alle accommodaties van Beach Resort Nieuwvliet-Bad: Bekijk nu >
Bekijk Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Home > Vakantieparken > Beach Resort Nieuwvliet-Bad