Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Zeeland - Nederland

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Of je nu met het gezin komt of met een grote groep, Beach Resort Nieuwvliet-Bad heeft altijd de perfecte accommodatie voor jullie. Je vindt dit familievakantiepark in het gezellige kuststadje Nieuwvliet-Bad. Het vakantiepark beschikt over vrijstaande bungalows, familiebungalows en lodges. Voor een beetje extra luxe is er een beach lodge op het park. Deze lodges liggen in het duinlandschap en hebben net dat beetje extra en zijn voorzien van een moderne uitstraling!

Centrumfaciliteiten

Omdat dit mooie park nog in aanbouw is kunnen bezoekers gebruik maken van alle faciliteiten in het nabijgelegen vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand-Bad gebruikmaken. Dit is een kleine 3 kilometer verderop. Vanaf zomer 2020 zullen de meeste faciliteiten op het eigen park in orde zijn en kun je hier uiteraard volledig gebruik van maken. Uiteraard kun je het even goed in de gaten houden via de informatie van het vakantiepark, zodat je weet wanneer het paradijsje af is.

Sportieve activiteiten

Tijdens een relaxvakantie is het ook weleens fijn om even actief bezig te zijn. Hierom is er een minigolfbaan waar je gezellig met het gezin een balletje kan slaan. Mocht je het leuk vinden om de omgeving te verkennen, is er een fietsverhuur aanwezig. Hier huur je gemakkelijk een gewone of elektrische fiets om er een dag op uit te gaan. Wil je graag tijdens je vakantie bij Beach Resort Nieuwvliet-Bad even wat baantjes trekken, vraag dan even naar de route richting Zeebad, waar je gebruik kunt maken van alle zwemfaciliteiten. 

Alle accommodaties van Beach Resort Nieuwvliet-Bad: Bekijk hier >
Bekijk Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Prijzen vergelijken

Beach Resort Nieuwvliet-Bad is te boeken bij:

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Welcome to the club!