Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Roompot Beach Villa's Hoek van Holland

Roompot Beach Villa's Hoek van Holland

Nederland - Zeeland - Hoek van Holland

Aanbieder: Roompot Beach Villa's Hoek van Holland Roompot

Roompot Beach Villa's Hoek van Holland (Voorheen Landal en LARGO)

Ontdek Hoek van Holland in een luxe en modern strandhuis met uitzicht op de Noordzee bij Roompot Beach Villa's Hoek van Holland. Rust lekker uit op het balkon na een dagje zwemmen, schelpen zoeken of uitwaaien. De Beach Villa beschikt over twee verdiepingen, een luxe badkamer en twee slaapkamers. Ideaal om er even tussenuit te gaan met vrienden, het gezin of je geliefde. 

Het strand van Hoek van Holland

Wat een luxe, je loopt de Beach Villa uit en bent al op het strand! Heerlijk om op een warme zomerdag te zwemmen in de zee of watersporten te beoefenen. Mocht je het water te fris vinden, dan kun je ook terecht in een aantal zwembaden in de buurt of kun je een fietsroute volgen, wandelen op het strand, in de bossen of de duinen. Daarnaast zijn ook Duinrell, het RockArt museum en Dierentuin Blijdorp in de buurt. Er is dus genoeg te doen!

Luxe huisjes

De huisjes van Roompot Beach Villa's Hoek van Holland zijn geschikt tot 6 personen en bieden zowel overdag als tijdens zonsondergang een adembenemend uitzicht. Niet alleen heb je in dit design strandhuis genoeg ruimte, je hebt ook een keuken en een fijn balkon én een veranda die vanaf het strand te bereiken is. Ben jij klaar voor een luxe en modern verblijf op het strand?

Alle accommodaties van Roompot Beach Villa's Hoek van Holland: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

Je kunt het park met eigen vervoer of via het openbaar vervoer.

Op het park zelf kun je gebruik maken van de broodjesservice of kiezen voor boodschappakket groot of klein.

In enkele strandhuizen is maximaal één huisdier toegestaan.

Bij aankomst mag je parkeren bij de receptie, daarna kun je je auto kwijt op de openbare strandparkeerplaats op 5 minuten lopen van LARGO Hoek van Holland.

Bekijk Roompot Beach Villa's Hoek van Holland

Home > Vakantieparken > Roompot Beach Villa's Hoek van Holland