Beach Villa's Hoek van Holland

Zeeland - Nederland

Beach Villa's Hoek van Holland

Ontdek Hoek van Holland in een luxe en modern strandhuis met uitzicht op de Noordzee. Rust lekker uit op het balkon na een dagje zwemmen, schelpen zoeken of wandelen. De Beach Villa beschikt over twee verdiepingen, een luxe badkamer en twee slaapkamer. Heerlijk om dus even tussen uit te gaan met vrienden, het gezin of je geliefde. 

Huisje op het strand

Je loopt je Beach Villa uit en bent al op het strand, hoe ideaal is dat! Heerlijk om op een warme zomerdag te zwemmen in de zee of watersporten te doen. Mocht je het water te fris vinden kun je terecht in een aantal zwembaden in de buurt of kun je een fietsroute volgen, wandelen op het strand, in de bossen of de duinen. Er is dus veel te doen voor iedereen!

Omgeving

Heb je zin om even wat anders te ondernemen, dan is er ook veel te doen in de omgeving. Ga bijvoorbeeld voor een dagje vol actie naar Duinrel, neem een kijkje in het RockArt museum of ga langs de dieren in Dierentuin Blijdorp. Er is veel te zien en te doen op het park en het strand, maar ook genoeg te beleven in de omgeving. Voor ieder wat wils dus!

Veelgestelde vragen

Je kan het park via eigen vervoer of via het openbaarvervoer.

Op het park zelf kun je gebruik maken van de broodjesservice of kiezen voor boodschappakket groot of klein.

In enkele strandhuizen is maximaal één huisdier toegestaan.

Bekijk Beach Villa's Hoek van Holland

Prijzen vergelijken

Beach Villa's Hoek van Holland is te boeken bij:

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel