Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Beerze Bulten

Beerze Bulten

Nederland - Overijssel - Beerze

Beerze Bulten

Ben je op zoek naar een super leuke locatie waar het hele gezin van een heerlijke vakantie kan genieten? Dan is 5-sterren vakantiepark en familiecamping Beerze Bulten de perfecte keuze. Het ligt aan de oevers van de Vecht, omringd door de weelderige natuur van het Vechtdal. Het is een prachtige omgeving om te ontdekken en op het park zelf is er ook van alles te zien en te beleven!

Op het park

Op het park heb je de keuze uit een breed scala aan accommodaties: van een eenvoudige kampeerplek om je tentje op te slaan, tot glamping lodges en comfortabele bungalows. De kinderen kunnen zich uitleven in het Giga Konijnenhol; een uniek, indoor speelparadijs. Verder is er animatie, het zwemparadijs met binnen- en buitenbaden, wellness, een beautysalon en diverse horeca. Op Beerze Bulten hoeft niemand zich dus te vervelen!

Vechtdal

Het Vechtdal is een van de mooiste en meest veelzijdige plekken van Nederland. Het landschap is zeer gevarieerd met de meanderende rivier, zandverstuivingen, jeneverbesvelden, oerbossen en agrarische esgronden. Het is een prachtige omgeving voor wandel- en fietstochten door de natuur en langs pittoreske dorpjes en elegante landgoederen. En natuurlijk kun je ook gaan varen. Maak bijvoorbeeld, direct vanaf Beerze Bulten, een kanotocht naar Ommen. Een onvergetelijke ervaring!

Alle accommodaties van Beerze Bulten: Bekijk nu >
Bekijk Beerze Bulten

Home > Vakantieparken > Beerze Bulten