Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Bos en Duin

Bos en Duin

Nederland - Zeeland - Oostkapelle

Aanbieder: Bos en Duin Roompot

Bos en Duin

Een vakantiepark vlak bij zee, strand, duinen en bosgebieden, dat klinkt als een goede bestemming voor een vakantie in eigen land. Bij bungalowpark Bos en Duin heb je dit allemaal. Geniet van de prachtige omgeving waarbij je elke dag weer wat anders meemaakt, ga lekker zwemmen bij De Parel of geniet op een van de terrasjes in de buurt.

Strand en zwemmen

Natuurlijk kun je tijdens een verblijf bij Bos en Duin een lekkere strandwandeling maken en als het weer het toelaat, kun je er ook lekker zonnen, vliegeren of zelfs zwemmen bij de stranden van Oostkapelle. Maar je kunt op 5 kilometer afstand van het park ook naar Kuur- & Beautycentrum De Parel. Hier kun je als gast van Bos en Duin gratis gebruikmaken van onder andere het zwembad en de sauna.

Overig vermaak

Vanuit jullie bungalow of speciale kinderbungalow met kindermeubilair kunnen jullie ook gebruikmaken van de speeltuinen, de sportvelden en de tafeltennistafel, maar je kunt ook met de fiets op pad en lekker fietsen of wandelen door natuurgebieden De Manteling en Oranjezon. Zo ontdek je net alleen het fijne bungalowpark, maar zie je ook wat van de prachtige omgeving.

Alle accommodaties van Bos en Duin: Bekijk nu >
Bekijk Bos en Duin

Home > Vakantieparken > Bos en Duin