Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Bospark Garderen

Bospark Garderen

Nederland - Gelderland - Garderen

Aanbieder: Bospark Garderen BungalowSpecials

Bospark Garderen

Bospark Garderen ligt zoals de naam al zegt in het bos, weg van alle drukte. Een vakantie naar dit park in Gelderland betekent dus een heerlijke uitrustvakantie, maar wel met genoeg te doen op het park en in de omgeving. Geniet van de prachtige natuur en maak gratis gebruik van alle faciliteiten van Westcord Hotel de Veluwe, waar je ook ontvangen wordt. Neem bijvoorbeeld een verfrissende duik in het zwembad.

Op het park

Kies voor een comfortabele twee-onder-één-kap-bungalow Caluna voor maximaal 4 personen of ga voor de vrijstaande bungalow Hazelaar voor maximaal 8 personen. Beide huisjes hebben een fijn terras waardoor je lekker veel buiten kunt zijn. Als je in Bospark Garderen verblijft, kun je gebruikmaken van het heerlijk verwarmde buitenzwembad van WestCord Hotel de Veluwe dat naast het park ligt. Het zwembad is van april tot en met september geopend.

Omgeving

In de omgeving kun je goed wandelen en fietsen. Ga bijvoorbeeld naar het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Of ga langs de prachtige kastelen in de buurt, zoals Geldersch Landschap en Kastelen, Kasteel Zypendaal of Kasteel Cannenburch. Voor een middagje 100% ontspanning kun je naar de Zwaluwhoeve, dat ongeveer 24 minuten verderop ligt. 

Alle accommodaties van Bospark Garderen: Bekijk nu >
Bekijk Bospark Garderen

Prijzen vergelijken

Bospark Garderen is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Bospark Garderen