Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Bospark Lunsbergen

Bospark Lunsbergen

Nederland - Drenthe - Borger

Aanbieder: Bospark Lunsbergen Sunweb

Bospark Lunsbergen

In het prachtige natuurgebied van Gieten-Borger vind je Bospark Lunsbergen. Als je een liefhebber van een rustige en ontspannen vakantie bent, dan ben je bij dit park aan het juiste adres, maar het park heeft ook volop faciliteiten, zoals een overdekt zwembad met kleuterbad, sportvelden en een eetcafé waar je terecht kunt voor een hapje en drankje. Je komt hier niets te kort tijdens je vakantie in eigen land. 

Activiteit tijdens de vakantie

Ben je iemand die van activiteit tijdens zijn of haar vakantie houdt? Ga dan bijvoorbeeld een balletje slaan op de all-weather tennisbaan, daag elkaar uit voor een potje jeu de boules of ga met het hele gezin een balletje trappen op het voetbalveld. Natuurlijk kun je het avontuur ook buiten het park opzoeken. Bij Bospark Lunsbergen kun je een (elektrische) fiets huren om in de omgeving verschillende fietsroutes te ontdekken. 

In een chalet of bungalow overnachten

Als je bij Bospark Lunsbergen boekt, heb je de keuze uit verschillende soorten chalets en bungalows. De chalets zijn vrijstaand en zijn geschikt voor 4 tot en met 6 personen. Deze beschikken over onder andere heerlijke boxspringbedden waar je helemaal uitgerust in wakker wordt, gratis wifi en een gemeubileerd terras waar je je dag heerlijk kunt starten met een ontbijtje onder de warme ochtendzon. De bungalows zijn ook vrijstaand en zijn geschikt voor 4 tot en met 6 personen. Wel zijn deze huisjes bijna twee keer zo groot als de chalets, waardoor je nog meer ruimte hebt om in te genieten. En ook in bungalows ontbreken het gemeubileerd terras en de gratis wifi niet. Dat klinkt als een perfecte uitvalbasis!

Alle accommodaties van Bospark Lunsbergen: Bekijk nu >
Bekijk Bospark Lunsbergen

Prijzen vergelijken

Bospark Lunsbergen is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Bospark Lunsbergen