Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Bospark 't Wolfsven

Bospark 't Wolfsven

Nederland - Noord-Brabant - Mierlo

Aanbieder: Bospark 't Wolfsven Roompot

Bospark 't Wolfsven

Tussen Mierlo en Geldrop en in het midden van de prachtige bossen vind je Bospark 't Wolfsven. Dit is de perfecte uitvalbasis voor mensen die er van houden om door de natuur te fietsen of te wandelen. We snappen het als je geen zin hebt om elke avond te koken tijdens je ontspannen vakantie, daarom kun je altijd bij het restaurant op het park terecht.

Voor iedereen een activiteit

Je hoeft je in ieder geval nooit te vervelen tijdens je verblijf bij Bospark 't Wolfsven. De mensen die van een beetje beweging houden kunnen een balletje slaan op de allweather tennisbaan. Als het lekker weer is, kun je hier ook langs de kant vissen of op het water een stuk gaan roeien. Toch liever wat ontspannends doen? Neem een verfrissende duik in het overdekte zwembad of relax op het strandje bij het natuurbad.

De omgeving ontdekken

Omdat Boskpark 't Wolfsven in het midden van de bossen tussen Mierlo en Geldrop ligt, kun je hier veel ontdekken. Huur bijvoorbeeld een fiets en ga eropuit om echt even te genieten van de natuur. Maar ook liggen er verschillende soorten dagattracties in de buurt van het park, zoals de Efteling, wat leuk is voor het hele gezin. Als je liever cultuur wilt snuiven, dan kun je een bezoekje brengen aan het Historische Openluchtmuseum in Eindhoven. Dit museum behoort tot een van de 300 levende musea in Europa!

Alle accommodaties van Bospark 't Wolfsven: Bekijk nu >
Bekijk Bospark 't Wolfsven

Home > Vakantieparken > Bospark 't Wolfsven