Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Summio Buitenplaats De Marke van Ruinen

Summio Buitenplaats De Marke van Ruinen

Nederland - Drenthe - Ruinen

Aanbieder: Summio Buitenplaats De Marke van Ruinen Summio

Summio Buitenplaats De Marke van Ruinen

In het Drentse Ruinen, aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld vind je Summio Buitenplaats De Marke van Ruinen. Als je van natuur en rust houdt, dan ben je bij dit vakantiepark in het altijd rustige Drenthe op de juiste plek. Vanaf dit vakantiepark kun je makkelijk een fietstocht naar een van de omliggende dorpjes maken. We snappen het als je geen zin hebt om elke dag actief bezig te zijn, daarom kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om in het openluchtzwembad, die in de directe omgeving ligt, een verfrissende duik te nemen en lekker te genieten van het mooie weer.

Vrijstaande villa met sauna

Als je bij Summio Buitenplaats De Marke van Ruinen boekt, heb je de keuze uit verschillende vakantieverblijven. Zo kun je kiezen voor een knusse bungalow of een luxe villa. De bungalows zijn geschikt voor 4 personen en beschikken onder andere over de volgende voorzieningen: gratis wifi, een vaatwasser en een terras met meubilair. De villa's zijn geschikt voor 6 tot en met 8 personen. De meest luxe villa: de Markegarde wellness jacuzzi beschikt over een sauna en een jacuzzi die je in de tuin vindt. Dat wordt genieten! 

Een uniek bos in alle seizoenen

Als je iemand bent die er graag op uit gaat tijdens de vakantie, dan ben je bij Summio Buitenplaats De Marke van Ruinen op de juiste plaats. Vanaf hier kun je op veel leuke en bijzondere plekken komen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Boomkroonpad in Boswachterij de Gieten Borger. Een leuk uitje voor het hele gezin is Plopsaland indoor in Coevorden. Hier kunnen de kleintjes meedansen in de disco, klimmen in Plops Speelboom en al hun idolen ontmoeten. Er is hier in de omgeving voor ieder wat wils.

Alle accommodaties van Summio Buitenplaats De Marke van Ruinen: Bekijk nu >
Bekijk Summio Buitenplaats De Marke van Ruinen

Home > Vakantieparken > Summio Buitenplaats De Marke van Ruinen