Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Buitenplaats In Den Olden Bongerd

Buitenplaats In Den Olden Bongerd

Nederland - Gelderland - Winterswijk

Aanbieder: Buitenplaats In Den Olden Bongerd Roompot

Buitenplaats In Den Olden Bongerd

Voor het ultieme vakantiegevoel in de Achterhoek zit je perfect op dit mooie vakantiepark Buitenplaats In Den Olden Bongerd. Het vakantiepark bestaat uit 73 bungalows die heel goed geschikt zijn voor 50-plussers die even willen vertoeven in een gezellig, groen en schoon park, maar ook voor gezinnen met kinderen. Op het park zelf is namelijk ook veel te beleven voor kleinere vakantiegangers zoals een groot speeltoestel en er kan gezwommen worden in de recreatieplassen. In de omgeving zijn veel mooie plekken om te wandelen door de natuur en er zijn veel fietstochten die je de hele dag laten touren. 

Accommodaties 

Er zijn twee typen huisjes op het park en je kunt van 4 tot maximaal 6 personen verblijven je bungalow of woonboerderij. De huisjes zijn heel netjes aangekleed en voorzien je van alle benodigdheden tijdens je verblijf. Buitenplaats In Den Olden Bongerd heeft in de omgeving een heerlijk restaurant genaamd De Schoppe. Hier kun je de hele avond genieten van lekkere gerechten. Neem bijvoorbeeld een lekkere ouderwetse pannenkoek met kaas en spek. Het restaurant beschikt over een bowlingbaan dus er worden ook verschillende arrangementen aangeboden in combinatie met bowlen. Bij de receptie van het vakantiepark kun je een kortingsbon ophalen met 10% korting voor het hele gezin.

Wandelen, fietsen en genieten

Voor nog geen 10 euro per dag huur je al een fiets bij Buitenplaats In Den Olden Bongerd. In de omgeving van Winterswijk is het niet alleen leuk om fietstochtjes te maken, maar je hebt ook hele mooie wandelroutes. Je wordt verrast door een van de mooiste wandelgebieden van Nederland en zult lopen over zandwegen, verharde wegen en bospaden. Vergeet dus niet goede wandelschoenen mee te nemen! In de omgeving zijn daarnaast Saksische boerderijen te vinden, eeuwenoude loofbomen en in totaal 240 kilometer aan wandelpaden. Bij de receptie zijn verschillende wandelroutes af te halen maar je bent uiteraard ook vrij om gewoon lekker zonder route de buurt te verkennen.

Alle accommodaties van Buitenplaats In Den Olden Bongerd: Bekijk nu >
Bekijk Buitenplaats In Den Olden Bongerd

Home > Vakantieparken > Buitenplaats In Den Olden Bongerd