Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Summio Bungalowpark De Riethorst

Summio Bungalowpark De Riethorst

Nederland - Limburg - Plasmolen

Aanbieder: Summio Bungalowpark De Riethorst Summio

Summio Bungalowpark De Riethorst

Summio Bungalowpark De Riethorst is te vinden in een bosrijk en schitterend gebied in de kop van Noord-Limburg. Hier kun je als gezin genieten van een welverdiende vakantie en ook nog een beetje tot rust komen in de groene natuur. In de omgeving zijn talloze gezellige restaurants te vinden en uiteraard mag je jouw vakantie niet eindigen zonder de lekkerste Limburgse vlaai geproefd te hebben. En verblijf jij in het aspergeseizoen op deze mooie plek, dan word je overal verwend met de lekkerste asperges, ook deze mag je niet missen!

Met zijn allen!

Je kunt bij Bungalowpark De Riethorst verblijven in een bungalow of familiehuis. Zo verblijf je in een van de bungalows al met 6 personen en in het familiehuis zelfs met maar liefst 10 personen! Je hebt in het familiehuis zelfs een privé infraroodsauna waar je tijdens je verblijf van kunt genieten. Rondom de accommodaties heb je ook een ruime tuin om tijdens je vakantie te genieten van het lekkere weer. Luxe ervaar je in ieder geval in elk verblijf op Bungalowpark De Riethorst. 

Plasmolen

De naam is misschien een beetje gek maar een échte toeristische plek die je niet mag missen tijdens je verblijf is een bezoek aan de Plasmolen. Hier geniet je van een prachtige groene omgeving en de hoge bossen. Je kunt hier urenlang wandelen en even helemaal ontspannen. Verder is het leuk om tijdens jouw vakantie even te kijken bij de Mookerheide, Sint-Jansberg en de Mookerplas. Er is veel bekende geschiedenis over deze plaatsen en je kunt bij de Mookerplas in de zomer genieten op het strand en in de jachthaven.

Alle accommodaties van Summio Bungalowpark De Riethorst: Bekijk nu >
Bekijk Summio Bungalowpark De Riethorst

Home > Vakantieparken > Summio Bungalowpark De Riethorst