Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Summio Bungalowpark Herperduin

Summio Bungalowpark Herperduin

Nederland - Noord-Brabant - Herpen

Aanbieder: Summio Bungalowpark Herperduin Summio

Summio Bungalowpark Herperduin

Ben jij op zoek naar een vakantieverblijf waar je kunt genieten in een van de safaritenten, een bungalow of kies jij een plekje op een van de kampeerplekken? Je kunt heerlijke fietstochten maken door de natuur in de omgeving en kleine vakantiegangers kunnen genieten van een ponyritje door de bossen. Zelfs huisdieren zijn welkom op dit gezellige vakantiepark, dus vergeet niet om je viervoeter mee te nemen tijdens de vakantie. Je kunt in de omgeving genoeg lange wandelingen maken met jouw vriendje. 

Speelbossen en zwembaden

Op een kleine loopafstand vanaf de bungalows is Zwembad De Kriekeput te vinden en hier kun je genieten van het heerlijke en grote buitenzwembad. Iets verder vind je het Speelbos Da's Leuk. Hier geniet je van een groot speelparadijs en kunnen alle vakantiegangers maatjes vinden om mee te spelen. Er zijn ook veel sport- en spelgelegenheden zoals tafeltennissen, voetballen en je kunt ook midgetgolfen. In de zomervakantie zijn er veel extra activiteiten, zoals schminken. 

Groene natuur 

In de omgeving is er veel prachtige natuur te vinden, maar Brabant kent ook veel cultuur en rondom het vakantiepark zijn er dan ook veel musea te vinden om te bezoeken. Als je met de familie een dagje weg wilt, is het leuk om naar een attractiepark of dierentuin te gaan. Voor de stoere mannen is er ook veel te doen in de omgeving. Zo kun je karten met vrienden, boogschieten, zeilen en zelfs kanoën. Voor de paardenliefhebbers zijn er paarden beschikbaar en kun je gezellig rondjes rijden in galop. En als je dan toch de buurt aan het verkennen bent, kun je ook naar de mooie steden, zoals Uden. Hier kun je een dagje shoppen en cultuur snuiven! 

Alle accommodaties van Summio Bungalowpark Herperduin: Bekijk nu >
Bekijk Summio Bungalowpark Herperduin

Home > Vakantieparken > Summio Bungalowpark Herperduin