Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Summio Bungalowpark Het Hart van Drenthe

Summio Bungalowpark Het Hart van Drenthe

Nederland - Drenthe - Zwiggelte

Aanbieder: Summio Bungalowpark Het Hart van Drenthe Summio

Summio Bungalowpark Het Hart van Drenthe

Aan het Oranjekanaal in Drenthe vind je dit kleinschalige, maar gezellige vakantiepark vol bungalows. Er zijn bij Bungalowpark Het Hart van Drenthe verschillende bungalows die je kunt boeken en sommige van deze vakantiewoningen zijn vrijstaand. In de zomer zijn er veel buitenactiviteiten voor jong en oud om zo lekker bezig te zijn! Het vakantiepark is ideaal voor jonge gezinnen, mensen die van wandelen en fietsen houden en rustzoekers!

Huug's Honk

Voor kleine vakantiegangers is er voldoende te doen op het vakantiepark! In de tuin is er een grote speeltuin te vinden met een trampoline waar kinderen even kunnen uitrazen. Het animatieteam van Het Hart van Drenthe zorgt voor veel activiteiten die zowel binnen als buiten worden gehouden. Je kunt je de hele middag vermaken in het zwembad en in Huug's Honk. Maar rondom het park in de omgeving is er ook veel te doen aan activiteiten en bezienswaardigheden die je kunt bezoeken. Je kunt het Hunebeddencentrum of de Gevangenismuseum bezoeken voor een dagje uit. Zoo Bizar, bekend als de kleinste dierentuin van Nederland ligt op een kleine 7 kilometer afstand van het vakantiepark. Grote pretparken zoals Plopsaland en Kabouterland liggen in de buurt dus je kunt gemakkelijk een dag met het gezin een attractiepark bezoeken. 

Zwemplezier 

Er zijn veel speelvijvers in de nabije omgeving van Bungalowpark Het Hart van Drenthe te vinden waar je de hele dag volop kunt genieten van het lekkere weer en het water. Rondom veel recreatieplassen zijn aangelegde strandjes waardoor het voelt of je op een tropisch eiland ligt. Er zijn twee typen bungalows met beide een grote omheinende tuin. Het vakantiepark biedt verschillende arrangementen aan die je kunt boeken zoals een wandelpakket, fietspakket en bijvoorbeeld het culinair genieten pakket. Bij culinair genieten ontvang je een gourmetpakket, waarmee je met het hele gezin kunt gourmetten in je eigen bungalow.

Alle accommodaties van Summio Bungalowpark Het Hart van Drenthe: Bekijk nu >
Bekijk Summio Bungalowpark Het Hart van Drenthe

Home > Vakantieparken > Summio Bungalowpark Het Hart van Drenthe