Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Bungalowpark Hoenderloo

Bungalowpark Hoenderloo

Nederland - Gelderland - Hoenderloo

Aanbieder: Bungalowpark Hoenderloo Roompot

Bungalowpark Hoenderloo

Dit bosrijke vakantiepark is de perfecte locatie voor rustzoekers die willen genieten van de mooie natuur, maar ook gezinnen genieten hier volop van een weekje weg. Er is genoeg te doen op het vakantiepark voor jong en oud. Huur bijvoorbeeld een fiets en verken de omgeving of ga een balletje slaan op de midgetgolfbaan. Met een groot buitenbad, een overdekt zwembad en een overvloed aan kinderactiviteiten is jullie vakantie compleet!

Sport en spel

Voor de echte waterratten is het op Bungalowpark Hoenderloo dubbel plezier, want er is naast een overdekt binnenbad ook een buitenbad. Verder is er een speeltuin te vinden op het park, maar ook een overdekt speelcentrum. Kinderen hebben dus genoeg te doen tijdens het verblijf. Koos Konijn is er gedurende de vakantieperiodes ook om ze te vermaken en een leuke dag bij de Kids Club te bezorgen. Daarnaast zijn er tennisbanen, kun je tafeltennis spelen en een potje golfen op de golfbaan in de nabije omgeving.

Veluwse bossen

Tijdens jouw verblijf in Bungalowpark Hoenderloo is je accommodatie omringd door de Veluwse bossen. Er is genoeg keuze als het gaat om verblijven, maar welk verblijf je ook kiest, het zijn allemaal mooie vrijstaande bungalows. Je kunt al met 4 personen verblijven op dit vakantiepark in een van de bungalows, maar als jij een wat groter gezin hebt dan is er ook een bungalow beschikbaar voor 7 personen! Welke kies jij?

Alle accommodaties van Bungalowpark Hoenderloo: Bekijk nu >
Bekijk Bungalowpark Hoenderloo

Home > Vakantieparken > Bungalowpark Hoenderloo